Website Review

Je website optimaliseren voor gebruikers, Google en conversie maar je weet niet hoe? Met een Website Review krijg je direct inzicht in alle mogelijkheden en kansen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen op het gebied van SEO, Gebruikersgemak en Conversieverhoging?

Beter Gevonden

Het doel is om jouw doelgroep beter te bereiken in Google. Om het maximale rendement uit je website te halen is het belangrijk om te weten wie jouw doelgroep exact is en waar ze op zoeken. Door een uitgebreide doelgroepanalyse en zoekwoordenonderzoek, brengen we in kaart welke koers we moeten varen betreft het optimaliseren voor Google.

Meer Conversie

Bezoekers krijgen is één. Ze moeten uiteindelijk nog een conversie maken: het plegen van een telefoontje, het invullen van het contact- of offerteformulier, iets bestellen in de webshop of zichzelf inschrijven op de nieuwsbrief. Samen brengen we de belangrijkste conversies in kaart en geven advies over het verbeteren van de processen en funnels die een bezoeker moet doorlopen.

Hoe werkt een Website Review?

Nadat je een website review hebt besteld, nemen we persoonlijk contact met je op. Samen brengen we in kaart wat je wilt bereiken en waar je behoefte ligt. Vervolgens analyseren wij de huidige website en brengen de plus- en pijnpunten in kaart. Onze adviezen en uitkomsten documenteren we in een heldere rapportage waar je direct mee aan de slag kan.

Wat kost het?

Voor slechts € 375,- heb je een professionele website review die je direct alle inzichten tot verbetering geeft.

Korting!
Deze gehele maand krijg je €75,- korting (gebruik kortingscode: 2015)

Techniek & Structuur

We kijken naar de gehele opzet van je website. Is de techniek volgens de richtlijnen van Google?

Rapportage met Quick Wins

Je krijgt een uitgebreide overzichtelijke rapportage met Quick Wins die je direct kunt gaan toepassen op jouw website.

Research

We onderzoeken je huidige site en doelgroep. Ook analyseren we concurrenten en doen we een uitgebreide keyword research.