HelloFresh steeds meer klanten

Maaltijd bezorgdienst HelloFresh krijgt steeds meer klanten. Ze zijn gegroeid naar 2,5 miljoen klanten wereldwijd. HelloFresh is een beursgenoteerd bedrijf. Voornamelijk in de Verenigde Staten groeide het aantal klanten het afgelopen jaar enorm.

HelloFresh werd in 2011 opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Berlijn (Duitsland). De omzet is groot. Ze bieden maaltijd pakketten aan, waarbij de ingrediënten zijn afgestemd op een bepaald gerecht. Het kost ongeveer 30 minuten om deze maaltijden te bereiden. Maar de klant heeft ook de mogelijkheid om maaltijden te bestellen die simpele zijn en in kortere tijd klaargemaakt kunnen worden.

Ze zijn in meerdere landen aanwezig met hun diensten, onder andere: Nederland, Duitsland, Belgie, Zwitserland, België, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

De omzet van HelloFresh steeg veel het afgelopen jaar. Ze maakten 42 miljoen omzetwinst. Er werden in totaal 69 miljoen maaltijden bezorgd in diverse landen.

Het laten bezorgen van maaltijdboxen is erg populair en biedt mensen gemak. In deze drukke maatschappij is het handig om snel een maaltijd klaar te kunnen maken. HelloFresh biedt verse producten aan. Naast deze maaltijdbezorgdienst zijn erg nog andere vele bezorgdiensten in Nederland. Hiernaast is het ook mogelijk om bij een grote supermarkt zoals de Albert Heijn een pakket te kopen waar diverse soorten verse ingrediënten in zitten waar je een gerecht mee kunt maken.

Bron: Emerce

Geef een reactie